POSEIDON

POSEIDON Authentiek Grieks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 751 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poseidon. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 18:34 het was heerlijk eten. top
2 jul 2022 om 20:40 Onwijs lekker gegeten!! Warm en grote porties!
2 jul 2022 om 19:24 Was op tijd .. Smaakte goed . Voor herhaling vat baar Eten was zelfs nog heet.
26 jun 2022 om 20:53 ondanks dat het wat later was heeft het weer voortreffelijk gesmaakt en dat is waar het uiteindelijk om draait
24 jun 2022 om 22:06 Pita Gyros 2x besteld met Kip en Varkens. Gevraagd of Patat apart mag en Brouscetta Zonder Kaas. TOP!!! ETEN IS WARM EN KRIJG VEEL!
18 jun 2022 om 19:14 Goed eten en prima bezorgtijd.
11 jun 2022 om 5:58 Bij de eerste bezorging was het niet goed er zat sla tomaat en ui in de pita's. Terwijl ik had aangegeven dat niet te willen. Daarover gebeld en het werd opgelost. Daarom heeft het lang geduurd voor we konden eten.
10 jun 2022 om 19:57 Prima ruim ninnen de gestelde tijd, warm en heerlijk.voor herhaling vatbaar!
7 jun 2022 om 7:00 De opmerkingen worden niet gelezen bij je bestelling dat is jammer. Dan krijg je niet helemaal wat je besteld. Voor de rest waren de broodjes lekker.
6 jun 2022 om 18:24 Zalig gegeten..top
4 jun 2022 om 21:53 Heerlijk Echt super goed
28 mei 2022 om 18:52 Heerlijk en snel