POSEIDON

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 772 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poseidon. Meer weten? Ontdek meer

20 aug 2022 om 21:46 het vlees was droog en te zout
20 aug 2022 om 10:01 Heerlijk eten en altijd keurig bezorgd
17 aug 2022 om 15:33 Heerlijk gegeten! Eten was netjes op tijd en nog goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar
8 aug 2022 om 21:07 Bijna 2 uur moeten wachten. Patat was koud en slap. Vlees was prima.
8 aug 2022 om 20:59 Zeer lekker, mooie grote porties en goed warm. Was onze eerste keer maar zeker niet de laatste, een echte aanrader.
31 jul 2022 om 20:49 Eten smaakte weer voortreffelijk ondanks dat het een uur later werd bezorgt dan afgesproken tijdstip hiervoor werd ook netjes excuus aangeboden.
30 jul 2022 om 9:56 Ik had het in de middag besteld en voor 18 uur laten bezorgen. Om 18:15 belde ik waar het eten bleef en men zei het is al onderweg. Om 18:35 kwam eindelijk het eten en ik zei het is vast al koud, waarop de bezorger zei dat kan niet het is net gemaakt
29 jul 2022 om 20:03 Duurde 1,5 uur toen gebeld zou bezorgd worden uiteindelijk zelf maar gehaald zodat we na 2 uur konden eten.
17 jul 2022 om 21:16 top zoals altijd
17 jul 2022 om 18:34 Eten smaakte goed...had alleen 2 klein en 2 groot besteld ...kreeg 4 klein..
16 jul 2022 om 20:37 Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd!
12 jul 2022 om 11:32 Nou, dit was een kadootje!! We hadden allemaal warme voorgerechten besteld, dat was echt super lekker!! Griekse tapas!! Aanradertje en zeker voor herhaling vatbaar !!